Anasayfa Genel BİN LADİN BİLMECESİ

BİN LADİN BİLMECESİ

Yazar: yonetici
0 Yorum 211 Görüntüleyen

BİN LADİN BİLMECESİ

 

Siyonist Biden kabadayılık satıyordu!

ABD’nin Yahudi asıllı Siyonist Başkan Yardımcısı Joe Biden, El Kaide lideri Usame Bin Ladin’in Amerikan birliklerince öldürüldüğü operasyonu: “inanılmaz ve nefes kesici” olarak niteliyordu. Yahudi Biden, “böyle bir operasyonu Amerikalılardan başka kimsenin yapamayacağını” savunuyordu.

ABD’nin en çok aranan terör(!) adamını öldürebilmesinin dünyaya açık bir mesaj verdiğini kaydeden Biden, “Saklanabileceğiniz hiçbir yer yok. Eğer ABD, Demokrat ya da Cumhuriyetçi, hangi yönetim olursa olsun, bir hedefe ulaşma kararı alırsa, o hedefe ulaşır. Kararlılıkla, hiçbir tereddüde kapılmadan ve durmak bilmeden, verdiği taahhüdün takipçisi olur” diye konuşuyordu.

ABD: “Türkiye, çıkarlarımızı temsil etmeye devam ediyor!” diyordu

Abdullah Gül “Haydut Devlet” Amerika’nın Bin Ladin’i ve ailesini katletmesine sevinedursun, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, “Türkiye, ABD’nin Libya’daki diplomatik çıkarlarını temsil ediyor” itirafında bulunuyordu. Bin Ladin’in katledilip denize atılmasına sevinen zevata:

“Terörist başı Abdullah Öçalan’ı niye besledikleri, hatta devlet olarak muhatap alıp nasıl pazarlık ettiklerini ve çömezleri olan BDP’lilere neden saygı gösterdiklerini?” de sormak gerekiyordu.

Toner, Gazze Şeridi’ndeki Hamas hükümetinin Başbakanı İsmail Haniye’nin, El Kaide lideri Usame bin Ladin’in öldürülmesini kınayan açıklamasına dair görüşünün sorulması üzerine, Haniye’nin sözlerini de “çok çirkin” olarak niteliyordu. 

 

 

..

 

MAKALENİN  TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ…

BENZER İÇERİKLER

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. KABUL ET Detaylı Bilgi